DataSecurity Plus Professional

Real-time Windows file server auditing and analysis software

DataSecurity Plus Professional is een tool waarmee realtime bewaking, rapportage en alarmering van alle wijzigingen aan bestanden en mappen op uw Windows-bestandsserver mogelijk is. Bovendien biedt het een gedetailleerde analyse van bestandsopslag en toegangspogingen. Het helpt de gegevensbeveiliging en het gegevensbeheer in uw Windows-bestandsserveromgeving te verbeteren, zodat u op een uitgebreide maar toch eenvoudige en kosteneffectieve manier aan de nalevingsvereisten kunt voldoen.

Het Access Audit-rapport biedt gedetailleerde informatie over de typische Four W's-die toegang hadden tot wat, wanneer en van waar. Dit zal u helpen bij het bijhouden van alle Permissies en wijzigingen. Het Access Analysis-rapport biedt een overzichtsoverzicht van Permissies en wijzigingen, die u kunnen helpen bij het detecteren van trends.

Het File Analysis-rapport helpt bij het isoleren van bestanden die oud, ongebruikt, ongewijzigd, groot, verborgen of niet-zakelijk zijn en het opschonen van gegevens eenvoudiger maken. Het schijfanalyserapport biedt visueel inzicht in het gebruik en de trends van schijfruimte, waardoor de schijfruimte wordt geoptimaliseerd; het onthult ook de eigenschappen van bestanden en mappen.

Onderzoek de share- en veiligheidspermissies van bestanden en mappen en voorkom toegangsexploitatie.

Delegeer rollen naar verschillende soorten gebruikers. Beperk privileges voor gebruikers en laat hen zelfstandig audits van bestandsservers uitvoeren.

 

 

 

Compare the editions

Feature

Download

Fill out the form below and you will receive directly a download link in your mailbox.

Company

Personal Details

How can we contact you?

@

Do you have any specific questions?

Edition and operating system

No downloads availableLet us help you decide!

Want to know more about this product? Fill out the form below and a dedicated accountmanager will get back to you within the day.

Company

Personal Details

How can we contact you?

@

Do you have any specific questions?

Add multiple licenses by holding CRTL-button