RecoveryManager Plus

Voordelen door RecoveryManager Plus voor Active Directory

  •     Een web-gebaseerde, makkelijk te gebruiken applicatie die u een snelle back-up en herstel oplossing biedt.
  •     Vermindert de downtime en voorkomt productiviteitsverlies als gevolg van toevallige verwijderingen of wijzigingen
  •     Biedt een ongeëvenaarde controle over Active Directory-object modificaties.
  •     Flexibele back-up opties met ondersteuning voor uw OU's met attribuut level backup
  •     Biedt versie controle over AD objecten voor ieder attributen veranderen, zodat de afzonderlijke versies afzonderlijk kunnen worden teruggedraaid.

Met de standaard tooling zijn de backup en restore operaties voor Active Directory een complexe en tijdrovende taak , de boel verstoren en u veel tijd kosten. Aan de andere kant is er RecoveryManager Plus.

RecoveryManager Plus belooft continuïteit van het systeem door oa, het terugbrengen van de gewijzigde data in minder dan een paar minuten. Beheerders hebben nu de volledige controle over de veranderingen die er in de AD-omgeving zijn geweest en kan zich meer richten op de inspanningen in het consistent houden van het hele AD systeem en blijft daarmee toegankelijk en operationeel.

 

Kenmerkende functies

  • Gespecialiseerde restauratie - Voer gedetaileerde restauratie uit van objecten door het terugzetten van alleen de gewenste veranderingen op attribuut niveau.
  • Geplande Backups - RecoveryManager Plus registreert de recente wijzigingen die na de vorige back-up operatie zijn uitgevoerd. Deze vorm van back-up zorgt voor een minimale back-up tijd en minder opslagruimte.
  • Rollback - U kunt terug in de tijd gaan en eventuele wijzigingen aan een object, terugplaatsen vanaf een bepaalde datum en tijd.
  • Change Management - U heeft de totale controle met Recovery Manager plus en helpt u wijzigingen in uw AD ongedaan te maken door middel van ; Undelete, Undo ,Move.
  • Version Management - Terug naar vorige versies zonder verlies en met het grootste gemak.

Na het installeren heeft u 30 dagen om het product te proberen, daarna vervalt Recovery ManagerPlus  in de gratis editie.

Compare the editions

Feature RecoveryManager Plus Standard
Order

Download

Fill out the form below and you will receive directly a download link in your mailbox.

Company

Personal Details

How can we contact you?

@

Do you have any specific questions?

Edition and operating system


Let us help you decide!

Want to know more about this product? Fill out the form below and a dedicated accountmanager will get back to you within the day.

Company

Personal Details

How can we contact you?

@

Do you have any specific questions?

Add multiple licenses by holding CRTL-button