Secure Cloud acces is the new way of remote access


Secure Cloud Access is het NIEUWE Remote werken.

In een wereld waar identiteit de nieuwe perimeter is, is het onze missie om trusted access te bieden in een zero trust wereld.

De cloud-acceptatie is de afgelopen jaren erg hoog geweest. De efficiëntie en flexibiliteit van cloudservices wordt steeds aantrekkelijker voor organisaties, mede omdat thuiswerken de nieuwe norm is geworden.

De noodzaak om lokale infrastructuur zoals VPN's uit te breiden om extra werknemers te ondersteunen, kan kostbaar en operationeel uitdagend zijn. Aan de andere kant  {andre, waar lees ik, ''aan de ene kant"} stelt het  {Andre, zin te lang onduidelijk} stelt de organisatie zich bloot aan datalekken etc loor in te loggen op cloud diensten enz, dit is duidelijker}   toestaan ​​van gebruikers om in te loggen op clouddiensten met een wachtwoord organisaties bloot aan datalekken en beveiligingsrisico's.

 

Authenticatie is voor het grootste deel gebaseerd op wachtwoorden, en uit onderzoek blijkt dat ondanks de toename van datalekken, het gebruik van wachtwoorden  toeneemt {Andre,maar ook de wachtwoorden complexere  wordt.}

Dit kan worden toegeschreven aan trends in de cloud-adoptie: het tempo van de cloudacceptatie houdt geen gelijke tred met de implementatie van beveiliging en toegangsbeheer, waardoor organisaties waarschijnlijk standaard  {andre, of simpele} wachtwoorden gebruiken, {Andre  dezelfde wachtwoorden door service providers voor verschillende klanten} bij gebrek aan een beter alternatief, ondanks de gtote risico's.

 

Het goede nieuws is echter dat IT- en risicoprofessionals op zoek zijn naar nieuwe manieren om de toegang te beveiligen, en deze behoefte heeft innovatie in authenticatietechnologieën en -methoden gestimuleerd. Deze omvatten: passwordless authenticatie, het FIDO-protocol, Zero trust-benaderingen en adaptieve authenticatie. {Andre vingerafdruk, iris scan}

 

In dit webinar praat Dennis Verhoeven, Pre-Sales Consultant bij Thales, u bij over de Thales-access management oplossing, SafeNet Trusted Access, met aansluitend een demo.

Mis het niet en schijf u nu hier in.  Of click hier met het email adres van de juiste persoon 

When: Thursday 5 November 10:00
Where: Online 10:00
Event type: webinars